Menu   Email

Kinderfeestje

BRENGT MENS EN DIER DICHTER BIJ ELKAARfeestje13


Voor kinderen is het vieren van hun verjaardag altijd een groot feest. Maar bij iedere verjaardag is het voor de ouders weer zoeken naar ideeën voor het kinderfeestje. Daarom biedt Stichting Sunflowers Ranch ouders de mogelijkheid om hun kinderen en vriendjes op een speelse en gezellige wijze kennis te laten maken met dieren. Het beestenspul is in te huren voor kinderfeestjes en verjaardagen. Bij het stalletje kunnen ze de alle dieren knuffelen. De pony`s, poetsen en pimpen (versieren) .Ook diverse spelletjes zoals eieren race,stoelendans,zaklopen etc. worden georganiseerd. De kinderen mogen ook een ritje maken op de pony`s.feestje1 feestje2 feestje3 feestje3


Als je een feestje geeft op de Sunflowers Ranch steun je ons goede doel en spek je hiermee de voerkas voor de opvangdieren.

feestje13feestje13


Hier een impressie van een Kinderfeestje

Ieder kinderfeestje is weer anders,maar wij hebben een leuk bewezen programma van:

- dieren knuffelen

-konijn-hop

-spelletjes, zoals waterrace, eieren race, stoelendans etc.

- pony`s pimpen dus mooi maken en versieren hiernaar pony parade en met de pony`s op de foto

- een ritje op een pony maken

aai5


Waar: Ingang aan de Mr. D.U. Stikkerstraat Arnhem(Zuid), naast AZC Elderhoeve en tegenover Verpleegtehuis Eldenstaete/doctorspost (tussen busbaan en AZC in ligt onze ranch).

Hoe : Buslijn 14 , halte Mr. D.U. Stikkerstraat

Auto`s graag parkeren bij Eldenstaete/doctorspost. Hier tegenover vind je het eenvoudige houten stalletje met rijbak. Let op bij oversteken.

Wanneer: Op afspraak. Alleen in de mooie droge periode van het jaar. Het is hier maar een simpel houten stalletje met rijbak zonder enige luxe. Dus kinderen goed kleden afhankelijk van het jaargetijde.

Het liefst in het weekend vanaf 12.00 uur tot ca. 15.00 uur (ivm met schoolgaande vrijwilligers).

aai11

reserveren via mail: info@sunflowersranch.com Reserveren met email-adres en telefoonnummer aantal kinderen etc.

Inbegrepen is koffie,thee,ranja en snoep (voor een spelletje)

Vanaf 1 september 2012 rekenen wij 20 euro reserveringskosten. Pas als deze zijn bijgeschreven komt het kinderfeestje definitief in de agenda te staan. Deze verandering is noodzakelijk omdat wij vaak andere activiteiten moeten afzeggen. Als er op het laatst word afgezegd zijn de dieren gedupeerd omdat wij dan alle inkomsten mislopen. Dit kunnen wij ons gewoonweg niet meer veroorloven. Het reserveringsgeld blijft als donatie in de pot ook als u het feestje afzegt of het niet door kan gaan door extreem slecht weer.

Entree: 100 Euro, voor 10 kinderen met minimaal twee begeleiders/ ouders.

Spelletjes en programma in overleg.

Iedere kind meer donatie 5 euro en maximaal aantal kinderen met begeleiding te bepalen in overleg.

Duur ca. 3 uur op locatie Ranchaai9 aai10 aai11


aai11

meer foto`s kinderfeestjes klik

voor reacties kijk hier
http://www.kinderfeestjesingelderland.nl/2013/07/stichting-sunflowers-ranch.html

Tevens kunt u dieren huren voor u eigen kinderfeestje zoals pony`s,schapen,cavia`s,konijnen,kippen,honden etc. uiteraard alleen onder begeleiding van een vrijwilliger van onze Stichting.

Donatie kosten op aanvraag

aai11

aai5aai5aai5aai5