Menu   Email

Ranch Bezoeken

BRENGT MENS EN DIER DICHTER BIJ ELKAAR

aai1
aai1 aai2 aai3 aai3Nieuw voor de allerkleinsten kennismaking met onze kleine Ranchbewoners in een groep op afspraak

Ook de allerkleinste kids kunnen bij ons terecht. Onder begeleiding mogen ze uitgebeid alle kleine dieren van onze Ranch knuffelen. Zoals konijnen, cavia`s, kippen, muizen, duiven etc. Als de pony`s er zijn mogen deze uiteraard ook geknuffeld worden,maar onze pony`s staan ook vaak op onze andere locatie voor meer gras. Er is op de Ranch genoeg te doen zoals Konijn-Hop en Muizen -Agility, knuffelen voeren etc. Voor Kinderen tot en met 6 jaar graag onder begeleiding van een volwassene.bezoek Ranch alleen op afspraak en van te voren te reserveren via de mail info@sunflowersranch.com
Dit is op 7 dagen in de week mogelijk.

aai5 aai6 aai7 aai8


Vaste Bezoekers van onze Ranch


aai8

Stichting As-Salaam


aai8

Produs


aai8
X

Kinderdagverblijf BSO-Tussenthuis
aai8
X

Stichting Jeugdlandaai8
X

Kinderdagverblijf Skaraai8
X

Mas-xpressKindermiddagen, praktijklessen, inhuren knuffeltuin en dieren, afspraken voor groepen, kinderfeestjes, bezoek instellingen met onze dieren. En veel meer zoals demo`s,shows etc.A Natuurlijk kunt uw bedrijf, groepen, instellingen ,privé etc. van onze activiteiten gebruik maken . Heeft u interesse neemt dan contact met ons op .
aai5 aai6 aai7 aai8

Waar: Ingang aan de Mr. D.U. Stikkerstraat Arnhem(Zuid), naast AZC Elderhoeve en tegenover Verpleegtehuis Eldenstaete/doctorspost (tussen busbaan en AZC in ligt onze ranch).

Hoe : Buslijn 14 , halte Mr. D.U. Stikkerstraat

Auto`s graag parkeren bij Eldenstaete/doctorspost. Hier tegenover vind je het eenvoudige houten stalletje met rijbak. Let op bij oversteken.

Wanneer: Op afspraak. Het is hier maar een simpel houten stalletje met rijbak zonder enige luxe. Dus kinderen goed kleden afhankelijk van het jaargetijde.

reserveren via mail: info@sunflowersranch.com Reserveren met email-adres en telefoonnummer aantal kinderen etc.

Inbegrepen is een bon voor koffie,thee of ranja

Vanaf 1 september 2012 rekenen wij 10 euro reservering. Pas als deze zijn bijgeschreven komt het bezoek definitief in de agenda te staan. Deze verandering is noodzakelijk omdat wij vaak andere activiteiten moeten afzeggen. Als er op het laatst wordt afgezegd zijn de dieren gedupeerd omdat wij dan alle inkomsten mislopen. Dit kunnen wij ons gewoonweg niet meer veroorloven. Het reserveringsgeld blijft als donatie in de pot ook als u afzegt of het niet door kan gaan door extreem slecht weer.

Kosten: voor een Donatie van 50 Euro ( meer mag altijd natuurlijk)voor onze dierenopvang mogen maximaal 20 kinderen voor ieder extra kind zijn de donatiekosten 5 euro extra.

Vanaf 1 november zijn de pony`s op onze andere locatie / hun winterstalling Locatie stal bij de Drielsedijk Sportpark Arnhem Drielsedijk Drielsedijk 17a 6841 HJ Arnhem


aai5 aai6 aai7 aai8
over de Stichting SunFlowers Ranch en ook over onze dieren in de opvang vind je links in het menu onder Stichting ! Uiteraard zouden sponsors, donateurs ook super geweldig zijn maar niet alleen financiële steun is van harte welkom ook mensen die willen helpen klussen graag ook minder valide dat ben ik zelfs ook en natuurlijk is alle mogelijke voer voor de dieren, spullen en materiaal meer dan van harte welkom kijk bij mijn wensen Veel plezier op mijn website en het zou leuk zijn als jullie een berichtje in het gastenboek achterlaten. Groetjes Andrea en de zeven dwergen

aai1