Menu   Email

Dierenacteurs en Modellen Pony's

BRENGT MENS EN DIER DICHTER BIJ ELKAAR

<-----------Klik op het symbool om het navigatiemenu dierenacteurs te openen.-----------
1 / 8
..
2 / 8
..
3 / 8
..
4 / 8
..
5 / 8
..
6 / 8
..
7 / 8
..
8 / 8
..

tinka
Kuifje

Is een ruin
Stokmaat 0,85 cm dus echt een Minipony in de kleur roan schimmel appaloosa. Dus best een toverbal qua kleur. Kuifje kent veel trucks is heel slim en leergierig. Loopt op hoog niveau Dressuur aan de lange teugel. Kan voor de kar en onder het zadel. Sport pony/horse agility at liberty. Ervaring met shows,fotoshoots,verpleeghuizen grote drukte ,filmopnames etc.
PonyacteursWelkom

Onze Minipony`s kunnen een hele hoop trucks. Tevens zijn ze in de dressuur aan de lange teugel op hoog niveau afgericht. Voor een karretje en onder het zadel kunnen ze ook lopen. Wij hebben drie goed getrainde showpony`s die al veel gewend zijn en al in diverse shows gelopen hebben. Andere pony`s zijn nog in opleiding en komen er later bij.Hier zittend Furby, Bobbie en Kuifje


Hiawatha

Is een ruin in de leeftijd Hij is de kleinste met een Stokmaat van maar 0,72 cm dus net als een grote hond Kleur bruin met zwarte manen en staart. Hiwatha kent veel trucks is heel slim en leergierig. Loopt op hoog niveau Dressuur aan de lange teugel. Kan voor de kar en onder het zadel. Sport pony/horse agility at liberty. Ervaring met shows,fotoshoots,verpleeghuizen grote drukte ,filmopnames etc.

Furby

is een ruin Stokmaat o,85 cm. De kleur is heel zeldzaam silverdapple met witte manen en staart. In de zomer donkerder dan in de winter. Furby kent heel veel trucks en heeft ook al aardig wat ervaring in shows etc. Sport pony/horse agility at liberty.


Bobbie

Is een ruin imet een Stokmaat van maar 0,85 cm Kleur vos met bles en lichtee manen en staart. Bobbie kent veel trucks en heeft ook al aardig wat ervaring in shows etc. Sport pony/horse agility at liberty.