Menu   Email

Doneren

BRENGT MENS EN DIER DICHTER BIJ ELKAAR

aai1 aai2 aai3 aai3


SunFlowers Ranch is een Stichting zonder winstoogmerk. Het opvangen, de verzorging en het onderhoud van de dieren; daarnaast het onderhoud van de weides en stallen, kost veel geld. Opgevangen dieren worden indien nodig ook geënt en eventueel castreert. Zieke dieren moeten vakkundige hulp van de dierenarts kunnen krijgen en natuurlijk moet er iedere dag voldoende voedsel in de eetbakken liggen. De onkosten rijzen vaak de pan uit! SunFlowers Ranch is dan ook naarstig op zoek naar Donateurs, die een steentje willen bijdragen in deze kosten, om de Ranch te kunnen behouden en dit werk te kunnen voortzetten. Ook voer of ander materiële steun is van harte welkom.Hier de gegevens die nodig zijn voor donatie ,sponsoring of schenking aan onze Stichting.

Stichting SunFlowers Ranch

KvK Arnhem: 09184430

IBAN NL77 INGB 0004 5959 49

tnv. STICHTING SUNFLOWERS RANCH

Klik (met rechtermuisknop, openen in nieuw tabblad/venster) op het logo van uw bank voor de inlogpagina van uw bank

aai11aai11aai11aai11aai11aai11aai11aai11aai11

Wilt u vermeld worden op deze pagina laat dat weten via de toelichting bij de overschrijving of via de mail. Hartelijk bedankt.


Komt Uw bedrijf hier ?

Wij bedanken onze sponsors/ donateurs
De Organisatie van de Nieuwjaarsduik 2015Irene GortemakerL. GERRITSEN-TIMMERS

Overzicht wat de Stichting allemaal doetVanaf nu kan je vaste donateur worden van onze Stichting. De Donatie is vanaf 50,00 Euro per jaar. Hiermee steun je de Stichting en dit is heel hard nodig. Wij krijgen zo weinig donaties zodat de behoud van onze projecten ernstig gevaar lopen. Als je een vaste donateur bent krijg je een websitevermelding en mag je o.a. activiteiten tegen een lager bedrag meedoen dan niet donateurs. Je kan ook zomaar donateur worden om ons gewoon te steunen en op de hoogte van onze activiteiten gehouden te worden.


aai9 aai10 aai11 aai11


onze folder om zelf te printen klik

Sunflowers Ranch is gesitueerd in Elden (Arnhem)

Ingang aan de Mr. D.U. Stikkerstraat Arnhem(Zuid),

naast AZC Elderhoeve en tegenover Verpleegtehuis Eldenstaete/doctorspost

(tussen busbaan en AZC in ligt onze ranch).

Wilt u de Ranch bezoeken dient u eerst contact op te nemen.

Voorzitter Stichting: Andrea Sonderen

Tel: 06-38101229

mail : info@sunflowersranch.com