Menu   Email

Pimp de Pony

BRENGT MENS EN DIER DICHTER BIJ ELKAAR

aai1

Nieuw voor de allerkleinsten het ultieme Pennypony gevoel uitgebreid onze pony`s pimpen op afspraak Ook de allerkleinste toekomstige Ponykids kunnen bij ons terecht. Onder begeleiding mogen ze onze kleine pony poetsen, aaien en helemaal oppimpen. Dat mag met kleur strikjes etc. uiteraard hebben wij de materialen om dit te doen. De kinderen leren spelenderwijs omgaan met een pony . Hoe maak je een pony vast waar moet je staan,hoe til je de hoefjes op en veel meer. Uiteraard kunnen er op het einde foto van het resultaat gemaakt worden. Voor Kinderen tot en met 6 jaar graag onder begeleiding van een volwassen. Pony`s pimpen is alleen op afspraak en van te voren te reserveren via de mail sunflower1@chello.nl Voor minimaal 6 kinderen per keer of voor minder kinderen voor 30 ,- Euro Donatie. De kosten zijn dus 5 Euro per kind inclusief een bon voor Ranja, Koffie of Thee


aai1

Waar: Ingang aan de Mr. D.U. Stikkerstraat Arnhem(Zuid), naast AZC Elderhoeve en tegenover Verpleegtehuis Eldenstaete/doctorspost (tussen busbaan en AZC in ligt onze ranch).

Hoe : Buslijn 14 , halte Mr. D.U. Stikkerstraat

Auto`s graag parkeren bij Eldenstaete/doctorspost. Hier tegenover vind je het eenvoudige houten stalletje met rijbak. Let op bij oversteken.

Wanneer: Op afspraak. Alleen in de mooie droge periode van het jaar. Het is hier maar een simpel houten stalletje met rijbak zonder enige luxe. Dus kinderen goed kleden afhankelijk van het jaargetijde.

reserveren via mail: info@sunflowersranch.com Reserveren met email-adres en telefoonnummer aantal kinderen etc.

Inbegrepen is een bon voor koffie,thee of ranja

Vanaf 1 september 2012 rekenen wij 10 euro reserveringskosten voor het pony pimpen. Pas als deze zijn bijgeschreven komt het pony pimpen definitief in de agenda te staan. Deze verandering is noodzakelijk omdat wij vaak andere activiteiten moeten afzeggen. Als er op het laatst word afgezegd zijn de dieren gedupeerd omdat wij dan alle inkomsten mis lopen. Dit kunnen wij ons gewoonweg niet meer veroorloven. Het reserveringsgeld blijft als donatie in de pot ook als u het pony pimpen afzegt of het niet door kan gaan door extreem slecht weer.

Entree: 5 euro per kind met Jeugdlandpas 4,50 euro. Leeftijd: alle en met begeleiding van een volwassene bij kinderen tot en met 6 jaar( begeleiding heeft gratis entree). Voor een donatie van 50,00 euro ook buiten de vakantie (max 10 kinderen)elk kind meer 5 euro extra.

aai5


pimp


over de Stichting SunFlowers Ranch en ook over onze dieren in de opvang vind je links in het menu onder Stichting ! Uiteraard zouden sponsors, donateurs ook super geweldig zijn maar niet alleen financiële steun is van harte welkom ook mensen die willen helpen klussen graag ook minder valide dat ben ik zelfs ook en natuurlijk is alle mogelijke voer voor de dieren, spullen en materiaal meer dan van harte welkom kijk bij mijn wensen Veel plezier op mijn website en het zou leuk zijn als jullie een berichtje in het gastenboek achterlaten. Groetjes Andrea en de zeven dwergen

aai1